Kretsmesterskapet i sjakk for barne- og ungdomskolelag i Akershus – Kretsmestere fra Lørenskog Sjakklubb

Skolelag mesterskapet for skolelag 2024 ble arrangert på søndag 17. mars i Vestby av Vesby Sjakklubb. Det var påmeldt hele 19 lag og nærmere 86 barn-/ og ungdom deltok på turneringen. Fra Lørenskog sjakklubb deltok Chloe, Philip, Thea, og Magnus som representerte Luhr Skole fra Lørenskog Kommune.

Det var spennende i barnelagsgruppen der det ble avgjort i siste runde. Da møtte Luhr Skole – Storøya Skole fra Bærum i siste runde og Luhr Skole ledet med 2 poeng før runden. Det ble tap for Storøya Skole i siste runde, men etter seier av Thea og Chloe som sikret remis i siste runde ble det likevel seier til Luhr Skole da de hadde flest individuelle poeng sammenlagt. Sluttstilling på tabellen ser slik ut:

Her sikrer lag kapteinen Chloe remis i siste runde på første bordet:

Gratulerer til Chloe, Thea, Philip og Magnus som kretsmestere for skolelag i Akershus 2024. For øvrig kan det nevnes at Philip fikk tildelt beste spiller på fjerde bordet med sterke 5/6 poeng. Videre fikk Thea tildelt prisen som beste jente med 5/6 poeng på tredje bordet. Magnus tok 3/6 poeng på andre bordet og Chloe tok 4,5/6 poeng på første bordet.

Fullstendig resultatliste finner man her: http://turneringsservice.sjakklubb.no/standings.aspx?TID=KretsmesterskapforskolelagiAke2024-VestbySjakklubb. Takk til Vestby sjakklubb for et flott arrangement. Her er bildet av vinnerlaget:

Foto (alle bildene): Mona Lasen/Vestby USK