Lørenskog Sjakklubb stilte med to lag i NM for barne- og ungdomslag i Hamar helgen 5-7 april. Både barnelaget og juniorlaget gjorde en kjempegod innsats og det var spennende partier. For Lørenskog Sjakklubb hadde vi spillere fra Skjetten, Strømmen, Rælingen, og Lørenskog. Nedre Romerike har hatt behov for en aktiv barnesjakklubb, og vi ser at det stor pågang og bra med medlemsvekst. Det er mange sjakkinteresserte barn i området, og målsetningen med etablering av klubben var å skape lokal tilhørlighet og at barn i Nedre Romerike kunne spille for et lokallag i nærområdet.

For mange av spillerne var dette første langsjakkturnering. Det var analyser av partier i etterkant, og det mye latter og moro blant både foreldre og barn. Vi håper dette ga mersmak for turneringssjakk og motivasjon til å spille mer sjakk.

Fullstendig resultatliste kan man finne her: http://turneringsservice.sjakklubb.no/standings.aspx?TID=Nmforbarne-ogungdomslag2024-GrevelokkaSjakklubb

Takk til alle foreldre og barn som stilte opp – dette bidro til god stemning og samhold – Det er nettopp dette som kjennetegner en lokal klubb og fremmer sjakken. Klubben sender en stor gratulasjon til alle, samtidig takker vi også arrangøren Greveløkka for en fin turnering. På slutten hadde vi en liten medaljeseremoni for de spillerne som var igjen.